slægtsforskning

Jeg har lavet  slægtsbøger både for min mors slægt Dahlstrøm samt min fars slægt Krause. De kan bestilles i kopi eller uddrag, såfremt du har familiemæssige relationer.


Som slægtsforsker får jeg mulighed for fordybelse. Jeg finder stor glæde ved at lave slægtsbøger. At kunne samle informationer om aner og præsentere forskningen så bøgerne bliver en palette at foto, attester og tekst, gør at man har lyst til at læse dem. Der skal være historier i en slægtsbog - ikke kun data.
Alle kan slægtsforske - det eneste der kræves er en masse tålmodighed og en lyst til at finde informationer i det væld af muligheder, en adgang til Internettet giver.

Som underviser i slægtsforskning får mine elever grundredskaberne, så de selv kan arbejde videre. De får også en viden om kirkebøger, folketællinger og ejendomsdata - alt sammen redskaber som giver den enkelte elev, mulighed for selv at opbygge sin egen slægtsbog.

Ved at klikke på linkene i toppen af siden - får du en idé om hvordan mine slægtsbøger er opbygget.

Jeg har også med stor succes lavet slægtsbøger for andre. Kontakt mig for en uforpligtende snak. Som slægtsforsker ved jeg at gensidig hjælp er uundværlig - hvis du klikker på linket 
her kommer du til en side med gratis download af  nogle af mine arbejdsredskaber.

Rigtig god fornøjelse.

En anden af mine kompetencer er at restaurerer gamle fotografier, det er tillige det jeg arbejdede med i 2017 i Historiens Hus i Herning. Skulle du have et skadet foto, tilbyder jeg at reparerer det hvis det er muligt. Ikke alle fotografier kan reddes. Klik på linket herunder for at se eksempler på mit arbejde. 

Foto-restaurering

 


 

Se min slægtsdatabase - Klik her!
(Bemærk - ikke alle indtastninger er efterkontrolleret endnu)