Som underviser i IT, koncentrere jeg mig om Tekstbehandling, Billedbehandling og Slægtsforskning.

Jeg har kun små hold eller ene-undervisning, alt efter hvad du ønsker. Undervisningen foregår som regel over 6-8 moduler á 2 timer.  Mine hold kendetegnes ved at der altid er tid til den enkelte elev. Du lærer f.eks. at sætte en sang op med billeder eller lave et lykønskningskort. Vi kan også arbejde med foldere og løbesedler til foreninger m.m. I tekstbehandling bruges der Word fra Office-pakken.
Billedbehandling er et kreativ hold, hvor der arbejdes med Adobe-programmet Photoshop. Programmet arbejder i lag, hvilket giver stor fleksibilitet når du skal skabe f.eks. en collage.
Billedbehandling er også at forbedre dine egne foto - hvis du selv fotograferer. Et godt billede kan måske blive bedre ved beskæring, justering af lys og  kontrast. Eller få et kunstnerisk design, ved at bruge forskellige filtre.    

Som underviser i slægtsforskning får mine elever grundredskaberne, så de selv kan arbejde videre. De får også en viden om kirkebøger, folketællinger og ejendomsdata - alt sammen redskaber som giver den enkelte elev, mulighed for selv at opbygge sin egen slægtsbog.

Se mine collager